wrapper

Bold Eagle har presenterat sig. Efter det första försöket i Elitloppet Benders är nog alla på Solvalla överens - det var väldens bästa häst de fick se!

BoldEförsök
Körande Franck Nivard parkerade utvändigt om ledande Delicious, och tempot var högt. 08,6 första varvet, och när Bold Eagle ändå kunde öka tempot under sista halvvarvet handlade det i princip om utklassning. Franck Nivard gav Örjan Kihlström en blick 300 meter före mål, och den blicken hade något av ett avsked inbyggt, för sen stack fransmannen ifrån med många längder. Åke Svanstedt hade placerat Resolve i rygg på Bold Eagle, kunde inte haka på över upploppet med tog ändå andraplatsen före D.D.'s Hitman och tolvåringen, Spring Erom, som blev de övriga till final.

Men alltså, Elitloppet Benders 2017 startar upp med ett Europarekord redan i försök 1. Och det finns skapliga hästar, minst sagt, i den andra försöket, men vi vet redan nu vem som kommer att blir storfavorit i finalen. Han kommer från Frankrike och har intagit kungariket Sverige.

Travronden Speedrace

elit spons 2017

Solvalla

Besök Solvalla | Vi förmedlar puls, upplevelser och engagemang. Det är dessutom en arena under ständig utveckling.

Solvalla är Nordens största travarena och rymmer 35 000- 40 000 personer.

Kontakta oss

Växel: 08-635 90 00

E-post: info@solvalla.se

Bordsbokning (Solvalla Restauranger):
Tel: 08-627 98 60
E-post: restauranger@solvalla.se

Postadress:
Box 205 01, 161 02 Bromma